Mi nem hiszünk a fenntartható fejlődésben...

Mi a szűkös erőforrásokban hiszünk. Innovatív, megbízható műszaki megoldásainkkal segítünk Önöknek ezekkel gazdálkodni.

Cégismertető

Cégünk, az Aqua Dotis Víztechnológiai és Szolgáltató Kft. 2006-ban alakult mérnöki és vállalkozási iroda. Magyar magánszemélyek a tulajdonosok és ez így is fog maradni. Fő tevékenységünk a vízkezelő- és szennyvíztisztító létesítmények és berendezések, víziközművek műszaki tervezése, létesítése és az ezekkel kapcsolatos szakértői, mérnöki munkák végzése.

Szakmai hátterétünket multinacionális tapasztalatokkal rendelkező mérnökcsapat biztosítja. Cégünk vezető munkatársai több évtizedes mérnöki-vállakozási gyakorlattal rendelkeznek. a vízipar területén. Technológiai repertoárunk a klasszikus technológiáktól a csúcstechnológiát jelentő membrán-technológiai alkalmazásokig terjed.

Munkatársaink Spanyolországtól Lengyelországon és Észtországon keresztül Oroszországig, Dél-Afrikától az Egyesült Arab Emirátusokig, Boszniától Izraelig vettek részt vizes és szennyvizes projektek megvalósításában. Az Aqua Dotis Kft. hazai megrendelői között olyan neves cégek találhatók, mint a MOL Nyrt., a Fővárosi Vízművek Zrt., a General Electric, az Egis Gyógyszergyár Nyrt., vagy a TVK Nyrt.. A társaság megalakulása óta eltelt időben a munkák 45-70%-át külföldi létesítmények tervezése tette ki. A cég a tervezési projektek kapcsán szorosan együttműködik Magyarország legnevesebb vizes tervező-fővállalkozó vállalataival, valamint számos külföldi tervező céggel.

Az Aqua Dotis Kft. jövőképe, hogy a multinacionális környezetben szerzett tapasztalatra, tervezési és vállalkozási kultúrára alapozva magyar mérnökök munkájának integrálásával végezzen nemzetközi mércével mérve is korszerű, magas színvonalú, versenyképes tervezési-vállalkozási tevékenységet határokon, olykor kontinenseken is átnyúlóan.

Cégünk tagja a Magyar Vízipari Klaszternak és a Közművagyon-Értékelési Klaszternak.

Tervezői-szakértői tevékenységi területünk:

  • ivóvízkezelés és ivóvízhálózatok
  • ipari víz előkészítés
  • kommunális szennyvíztisztítás és csatornahálózatok
  • ipari szennyvíztisztítás

A fenti területeken tervezési, szakértési, műszaki ellenőrzési, projekt-előkészítési valamint pályázatírási feladatokat vállalunk.

Az általunk tervezett létesítményeknél vállaljuk üzempróbák és a próbaüzem irányítását, valamint rendszeres mérnöki felügyelet biztosítását is.

Vállalkozási tevékenységünk keretében vállaljuk:

  • kommunális és ipari vízkezelők,
  • ipari szennyvíztisztító telepek, szennyvízkezelő létesítmények létesítését.

Munkatársaink a vízkezelés és szennyvíztisztítás, valamint a környezetvédelem, vegyipar és energetika területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. Ezen szakmai múlt és tapasztalat alapján mi nem hiszünk a fenntartható fejlődésben. Mi a szűkös erőforrások körültekintő felhasználásában hiszünk, amit megfelelő, innovatív, megbízható, energiahatékony műszaki megoldásokkal lehet elérni. Cégünk ennek elérésében tud Önöknek segíteni.

"In the long run we are all dead" John Maynard Keynes