Mi nem hiszünk a fenntartható fejlődésben...

Mi a szűkös erőforrásokban hiszünk. Innovatív, megbízható műszaki megoldásainkkal segítünk Önöknek ezekkel gazdálkodni.

Hírek

Cégünk történetének legnagyobb projektjét sikeresen átadtuk: lezárult a TVK három nagy üzemét kiszolgáló hűtővízrendszer részáramszűrőinek próbaüzeme

A GEA-EGI Zrt. fővállalkozásában létesül a Tiszai Vegyi Kombinát három nagy üzemét, az újonnan létesített Butadién Üzemet, az Olefin-2 Üzemet és a HDPE-2 Üzemet kiszolgáló hűtővíz rendszer. A beruházás keretében az Olefin-2 és HDPE-2 üzemeket kiszolgáló hűtőtorony rendszer bővítésre kerül. A hűtőtornyok által kiszolgált hűtővíz rendszerben keringő víz részáramú szűrésére cégünk két szűrőállomás telepített. A szűrőállomások kialakítása hasonló a közreműködésünkkel az eredeti hűtővíz rendszer pótvíz előállítására 2009-ben telepített pótvízszűrő állomáshoz. A részáramszűrő berendezések kapacitása egyenként 500 m3/h, 12.000 m3/d, összesen 24.000 m3/d. A berendezések a fekvő hengeres szűrőtartály termékcsaládunk tagjai. Tovább »


Miskolci szennyvíztisztító telep harmadik tisztítási fokozat kiépítése

Befejeződött Miskolc város szennyvíztisztító telepének korszerűsítése. A korszerűsítési projekt keretén belül a szennyvíztisztító telepen kiépült a harmadik tisztítási fokozat. A generáltervező Veolia Water Solutions & Technologies Zrt. felkérésére cégünk végezte a régi biológiai műtárgy átalakításának és az új biológiai műtárgy kialakításának gépészeti tervezését, a pótszénforrás adagoló rendszer, az új fúvógépház és az iszapvíztelenítő rendszer gépészeti tervezését, valamint a nagyátmérőjű udvartéri csővezetékek tervezési munkáit. Tovább »


Lezárult Oroszország legkorszerűbb vízművének próbaüzeme - cégünk szakembereinek irányításával

A 2013-2014 év során befejeződött az oroszországi Jekatyerinburg város Nyugati Vízműtelepére cégünk közreműködésével 2009-2010-ben tervezett vízkezelő beüzemelése és egy éves próbaüzeme. A 60.000 m3/d kapacitású membrántechnológiát alkalmazó ivóvíztisztító mű jelenleg Oroszország legmodernebb ivóvízkezelő létesítménye. Cégünk a létesítmény tervezésében mint technológiai (vízkezelés és membrántechnológia) és gépészeti tervező vett részt, az Aquinno Kft. alvállalkozójaként. Szakembereink végezték a beüzemelés és az egy éves próbaüzem szakmai irányítását. Tovább »


Befejeződött Páka, Csömödér, Kissziget és Ortaháza települések szennyvizét tisztító szennyvíztelep korszerűsítése

Befejeződött a KEOP keretében a pákai szennyvíztisztító telep próbaüzeme. A szennyvíztisztító telepet cégünk tervezte a LE-KO Kft. megbízásából, és a próbaüzem irányítását is cégünk szakemberei végezték. A szennyvíztisztító telep névleges terhelésen üzemel, minden határértéket tökéletesen betartva. Tovább »


Megépült az Erdőteleki 310 m3/d kapacitású szennyvíztisztító telep

Lezárult Erdőtelek község szennyvíztisztító telepének próbaüzeme. A szennyvíztisztító telepet cégünk tervezte és az Euro-Purator Kft. kivitelezésében valósult meg. A telep névleges kapacitása 310 m3/d, 3533 lakosegyenérték. A szennyvíztelep a KEOP keretében valósult meg, a beruházás része volt Erdőtelek teljes szennyvízcsatornázása is. Tovább »